ВЕСЕЛОТО ГАРДЖЕ - Частна детска градина

Мисия

ВСЯКО ДЕТЕ Е УНИКАЛНО!

Затова нашият екип създаде среда, в която детето ви, заобиколено от нашите грижи, любов и внимание, ще направи едни от най-важните стъпки в живота си, в посока развитие на своята уникална личност!

Частна детската градина "Веселото Гардже" се намира в ж.к. София Парк (Residential Park Sofia). Прекрасно място, изпълнено с много зеленина през пролетта, слънце през лятото, снежни предизвикателства през зимата и прекрасните есенни цветове! Тук детето ви ще може да докосне всеки един сезон, а вие ще бъдете спокойни за неговата сигурност!
Сградата, специално проектирана за детска градина, както и всяко едно помещение, са съобразени и оборудвани спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответните възрастови групи.
Детската градина разполага с шест самостоятелни занимални, всяка от които има свое място за игра, хранене и сън! За специализираните занимания по езици, изкуства, спорт и др. са предназначени отделни зали, оборудвани в съответствие с нуждите на занятието.
На разположение на децата има и голям двор, с модерни съоръжения за игра, съобразени с изискванията за безопасност и сигурност на живота и здравето им.

Прием и режим
Детската градина приема деца на възраст от една година и екипът ни ще бъде на ваше разположение през цялата година, включително и летните месеци.
От понеделник до петък, приемът на деца ще започва в 8:00 ч., а краят на работния ден е 19:00 ч.. Ако не успеете да вземете детето си навреме, нашите дежурни учители ще се занимават с него до вашето идване.
В допълнение ви предлагаме и почасово гледане на вашето дете, независимо дали посещава детската градина, както и съботно-неделни грижи и занимания с нашите специалисти.

ОБЯВИ ЗА РАБОТА

УЧИТЕЛ В ДЕТСКА ГРАДИНА

Изисквания:
1) Любов към децата
2) Образование или квалификационен курс, даващ право за работа с деца на
възраст между 4 и 6 години.
3) Работа в екип
4) Креативност, толерантност, всеотдайност към децата.
5) Английски език
 Стаж, по специалността, не е задължителен.

Позицията е с 6-часов работен ден, понеделник - петък, на смени - 8:00 -
14:00, 11:00 - 17:00, 13:00 - 19:00. ПОзицията е отворена и за студенти последна година на обучение.

Моля, изпратете своето CV.

След преглед на кандидатурите се  организира интервю, след което се определят кандидатите, подходящи за позицията. 
 

ЗА КОНТАКТ

София, 1766

ж.к. София парк 1766

сграда 16-З

Тел.: 02 967 0480

Моб. тел.: 0879 694 199

E-mail: info@veselotogardje.com

www.veselotogardje.com/bg

ОБЯВИ ЗА РАБОТА

ПОМОЩНИК - УЧИТЕЛ

Позицията изисква помощ на основния учител по време на целодневния престой на децата, в детската градина. Грижа за здраве, хигиена, хранене и цялостния възпитателно-образователен процес и др.

Помощник - учителят е на 8-часов работен ден, с възможност за непълен работен ден - 6 часа. Работи на смени, спрямо работното време на детската градина 8:00 - 19:00 ч. Позицията е подходяща и за студенти.

Моля, ако кандидатствате за позицията, изпратете CV .

След като разгледаме вашата кандидатура ще се свържем за интервю.
 


  Компании