Велнед EООД

"

За нас

Велнед ЕООД е основана 2003 година. Специализирана e в производството и търговията на електронни везни. Сервизираме всички видове електронни и механични везни. Разполагаме с добре оборудвани сервизни бази на територията на град София, Враца, Горна Оряховица. Предстоящо откриване във Велико Търново и Плевен.

Виж тук

Услуги

Сервиз на механични и електронни везни 24 ч., 7 дни в седмицата в сервиза на фирмата и на място. Изкупуваме стари електронни везни. Проектиране и изработване на нестандартни теглоизмерващи системи. Преработка на механични в електронни везни. Видеонаблюдение и ел.инсталации.

Виж тук

"

Продукти

Разгледайте нашите продукти.

Виж тук

Сервиз

Разполагаме с добре оборудвана сервизна база на територията на София, Враца и Горна Оряховица. Извършва се ремонт на всички видове електронни и механични везни 24 часа, 7 дни в седмицата. Предлагаме пълна поддръжка за механични и електронни везни производство на завод за кантари Баланс Лясковец.

Виж тук

Полезно

Какво трябва да знаете за Вашата електронна везна. При избора на електронна везна трябва да се гледа не само нейната цена / която по принцип е определящ фактор при покупката /. Пазараът в България е пренаситен с най-разнообразни електронни везни и е много трудно да се намери оптималният вариант цена / качество. Добре е първо да се посъветвате със специалист в тази област или просто да обясните за какво точно ви трябва уреда и да ви се даде най-подходящият вариант.

Виж тук  Компании