ТЕХНО-ПЛАСТ

„ТЕХНО-ПЛАСТ” ООД е фирма, специализирана в производството на едрогабаритни, полиетиленови изделия по метода на ротационното леене и в проектирането и изграждането на технологични линии, необходими за производството им.

За нас

Фирмата предлага богат избор от контейнери, които се отличават с качествената си изработка и дълъг срок за експлоатация и могат да бъдат многократно използвани. Контейнерите са пригодени за съхранение на храни, горива, химикали и отпадъчни води.

Виж тук

Услуги

С разнообразието от продукти и услуги, които предлага, „ТЕХНО-ПЛАСТ“ е компания, която заема челно място в областта на пластмасовата промишленост – не само на българския, но и на международния пазар.

Виж тук

Продукти

“ТЕХНО-ПЛАСТ” ООД произвежда едрогабаритни полиетиленови съдове с обем до 10 000 литра, като използва висококачествени суровини и най-съвременна технология. Производството на фирмата включва контейнери за гориво, контейнери за хранителни продукти, септични контейнери, резервоари, разпределителни шахти и много други изделия от полиетилен, предназначени за бита и промишлеността.

Виж тук

Галерия

Галерия на ТЕХНО-ПЛАСТ ООД

Виж тук  Компании