ТАОТА

Философия

Нашият стремеж като Екип, е да съхраним традицията на доброто обслужване и доверието на нашите клиенти, като най-точен показател за успешна дейност. Приоритет е запазването на близък контакт с крайния потребител и осигуряване на гъвкава политика за работа с търговците на едро и дребно.

Виж тук

Дистрибутори

Имаме добре изградена дистрибуторска мрежа, с офиси в големите градове в България и Македония. Нашите търговски представители поддържат близък контакт както с управителите и консултантите на търговските обекти, така и с крайните клиенти.

Виж тук

Новини

Да събираш достатъчно слънчева светлина е важно, но колкото и да е прекрасно да усешането за топлина по кожата, винаги трябва да помните да нанасяте качествени продукти, които защитят кожата ни от вредните UVA и UVB лъчи. Новите слънцезащитните продукти на натурална козметика lavera са обоготени с иновативен ЗЕЛЕН ЗАЩИТЕН КОМПЛЕКС и са с нова водоустойчива формула.

Виж тук

Марки

MANHATTAN Clearface - Стиловете се променят от сезон на сезон, но доказаните формули остават непроменени... lavera - Lavera предлага най-доброто съчетание от ефективни активни съставки, разработени в собствени лаборатории и устойчиво развитие за красота, недокосната от възрастта в 100% сертифицирана натурална козметика... BELL - Колекцията на Bell предлага широка гама цветове с безкрайни възможности за създаване на индивидуален и професионален грим. Впечатляващата палитра блестящи нюанси стимулира въображението, провокира ви да експериментирате с грима и да създадете уникален собствен стил... И още...

Виж тук  Компании