ТУЕС към ТУ-София

Мисия

Възпитаниците на ТУЕС преминават през задълбочена и специализирана 5-годишна програма, която им позволява да се позиционират възможно най-бързо в технологичния сектор. Същевременно, всички завършили ТУЕС развиват своето любопитство и способност да решават проблеми, научават се да работят в екип и да комуникират ефективно, и създават личните качества и предприемачески дух, които в дългосрочен план им помагат да ускорят своето израстване в професионален и личностен план.

Виж тук

История

Технологично училище “Електронни системи” към Технически университет – София (ТУЕС) е създадено през 1988 г. като част от структурата на Техническия университет – София. Училището представлява резултат от реализирането на една много мащабна и положителна идея от страна на големите в областта на информационните и комуникационните технологии предприятия, научни организации и обединения.

Виж тук

Защо да избера ТУЕС?

Технологично училище „Електронни системи“ към Технически Университет - София е специализирано технологично училище от национално значение, което подготвя бъдещите лидери на ИТ сектора в България и отвъд.

Виж тук

Специалност Системно Програмиране

Това е мястото за запалените по разработване на софтуер и уеб дизайн. Изучават се Обектно ориентирано програмиране, Въведение в скриптовите езици, Технология на програмирането, Системи за управление на бази данни, Интернет програмиране, Програмиране за вградени компютърни системи. Предлагат се и различни извънкласни форми на обучение по програмиране.

Виж тук

Специалност Компютърни Мрежи

Специалността предлага обучение за работа с компютърни мрежи, системна администрация и компютърен хардуер. Изучават се Автоматизация на проектирането в електрониката, Комуникационна техника и технологии, Глобални мрежи, Мрежови технологии и протоколи, Изграждане и диагностика на компютърни мрежи, Вградени микрокомпютърни системи, Електронни измервания, Токозахравнащи устройства.

Виж тук

Мнения за ТУЕС

ТУЕС промени моя живот, а от там и на моите близки. Училището ми даде среда, знания и опит с които на 30 години вече бях постигнал всичките си мечти (в личен и професионален план), а вече приближавайки 40 знам, че най-доброто тепърва предстои.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул."Владимир Пашов" № 2

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ТУЕС към ТУ-София