СУ "Св. Св. Кирил и Методий"

История

Създадено през 1913г. днес СУ "Св. св. Кирил и Методий", гр. Симитли е най-голямото училище в община Симитли и с най-големи образователни възможности. 865 ученика, разпределени в 38 паралелки се обучават от 67 учители, специалисти по отделни учебни предмети. Съчетанието на професионализма на учителите и добрата материална база на училището дава възможност за постигане на качествено обучение. В училището има добре обзаведени учебни кабинети по физика, химия, биология, музика изобразително изкуство, три компютърни кабинета, два кабинета за чуждоезиково обучение. Актуална придобивка е и действащият от няколко години логопедичен кабинет - единствен в цялата община. Разполагаме с аудиовизуална техника - 10 касетофона, 2 телевизора и 2 видеа, които се използват за реализиране на образователно-възпитателните цели на обучението. Училищната библиотека разполага с 6653 тома учебна и художествена литература. Вече имаме физкултурен салон, който е изграден по европейски стандарти.

Виж тук

Галерия

Училищен живот в снимки.

Виж тук

1 клас

Прием в първи клас 2019/2020

Виж тук

7 клас

Прием след 7 клас. Профилиращи предмети: География и икономика; Английски език; Информационни технологии; Български език и литература. Учениците кандидатстват след успешно положени изпити по български език и литература и математика. Подават заявление до директора и представят оригиналите на удостоверението за завършен VІІ клас.

Виж тук

Аз пиша

Моето утре ли ? Странно нещо е утрото. То дава нови възможности за неизразените чувства, неизказаните думи и за нещата, за които сме твърде заети да видим.

Виж тук

Локация
Държава България
Град Симитли
Адрес ул. "Хр. Ботев" 34

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • СУ Св. Св. Кирил и Методий