СУ "Хр. Смирненски"

Из летописната книга

До 1925 год. тукъ въ с. Кочанъ не е имало народно първоначално училище. До основаването на училището заниманието ставало от разни ходжи и моалими, който са ги обучавали на турски и арабски езици съвсемъ непонятни и неразбираеми от местното помашко население, а особено за децата.

Виж тук

Новини

Разделът НОВИНИ ще е мястото на нашия блог, където посетителят ще усети пулса на училищния живот и ще може да постави за разглеждане вълнуващия го проблем.

Виж тук

Целодневно обучение

СОУ „Христо Смирненски“- с. Кочан е основано през 1925 година. В момента училището е средищно за община Сатовча и в него се обучават 306 ученици от I до ХII клас. Учебната база в училището непрекъснато се модернизира и обновява. Разполага с добре уредени класни стаи, два компютърни кабинета, компютърна техника и Wi-Fi мрежа, която е достъпна в цялата сграда на училището, физкултурен салон, фитнес зала и открити спортни площадки, богата библиотека и кабинет за медицинско обслужване. За сигурността и безопасността на учениците е изградена система за видеонаблюдение.

Виж тук

Галерия

В ГАЛЕРИЯ ще публикуваме нови и архивни снимки, запечатали интересните и успешни моменти на нашите възпитаници.

Виж тук

Локация
Държава България
Град с. Кочан
Адрес ул. "Свилен Русев" № 1

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • СУ Хр. Смирненски