Средно училище "Св.св. Кирил и Методий"

История

В дългата си история училищният колектив и отделни учители са били удостоявани с множество регионални и национални награди за високи постижения в областта на образованието. Тук са родени множество инициативи, придобили регионален и национален статут. Така че не е пресилено твърдението, че училището е дало много на града, на региона, на българската култура.

Виж тук

За нас

СУ „Св. св. Кирил и Методий” носи достойно името си и има основания да се нарече училище от европейски тип, училище на 21 век. Днес в СУ „Св. св. Кирил и Методий” растат и се обучават 1100 бургаски деца. Училището печели и реализира многобройни образователни и младежки проекти – национални и европейски, осъществява многобройни инициативи, за да осигури привлекателни перспективи на своите възпитаници, на утрешните граждани.

Виж тук

Още информация за училището

Отличителни белези на СУ „Св. св. Кирил и Методий“, Бургас са високо квалифициран преподавателски състав, богатството на идеи и дейности, които да направят ученето увличащ и интригуващ процес, добрия дух на взаимно уважение и партньорство с ефективна грижа за възможно най-добрата образованост на учениците и за разгръщането на личностния им и творчески потенциал. Стремежът ни е да работим в Училище на бъдещето.

Виж тук

Символ

Училището ни се е превърнало в един от символите на градската култура – разположено на централния площад „Св. св. Кирил и Методий“ срещу катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий“, за поколения бургазлии то е един символите на културната им самоидентификация.

Виж тук

Учители

Повече за нашите учители

Виж тук

Локация
Държава България
Град Бургас
Адрес пл. „Св. св. Кирил и Методий“ № 1

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Средно училище Св.св. Кирил и Методий