ПГТ "Ал. Константинов"

Специалности

ПГТ "Алеко Константинов" провежда обучение по специалностите “Организация на хотелиерството”, “Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения”, “Производство на кулинарни изделия и напитки” и “Кетъринг".

Виж тук

История

Професионална гимназия по туризъм “Алеко Константинов” е училище с 40 годишни традиции, завоювало висок авторитет в областта на професионалното образование. Дипломираните повече от 5800 специалисти в сферата на ресторантьорството и хотелиерството се представят успешно в престижни заведения в цялата страна.

Виж тук

Държавни изпити

Държавни изпити по практика на професията и специалността –„Ресторантьор“, „Готвач“, „Сервитьор-барман“ в базови обекти : хотел „Хилтън“ –София, хотел „Родина“- София, хотел „Радисън“-София, „Гранд- хотел София“, хотел “ Балкан“-бивш“ Шератон“, хотели“Форум“ и „Централ“-София, хотел“Централ-парк“-София

Виж тук

 

Актуално

I място на състезание за ученици по първа помощ. На 27 април 2018 година Столичната организация на Българския червен кръст (СО на БЧК) организира състезание за ученически екипи по първа помощ. Целта на състезанието е да се проверят уменията на учениците за оказване на първа помощ. Участие взеха 9 отбора от столичните райони „Надежда“, „Красна поляна“, „Люлин“ и „Банкя“.

Виж тук

Локация
Държава България
Град Банкя
Адрес ул. Александър Стамболийски 13

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър