ПГМКР „Св.Никола“

Материална база

Училището разполага с богата материална база: Софтуерно управляеми тренажьори; Спортни площадки и игрища; Плавателни практики на български и чужди кораби; Лодъчен парк

Виж тук

Новини

Учениците от ПГМКР „Св.Никола“ в гр.Бургас участваха в демонстративен форум. На 26 март и 27 март 2019 година учениците от ПГМКР „Св.Никола“ в гр.Бургас участваха в демонстративен форум „Къде да уча“ в КЦ „Морско казино“, зала „Петя Дубарова“, организирано от „Център за подкрепа и личностно развитие“, със съдействието на Община Бургас.

Виж тук

Специалност “КОРАБНИ МАШИНИ И МЕХАНИЗМИ”

Специалността “Корабни машини и механизми” е тяснопрофилна. Основна е при обслужването и техническата експлоатация на корабните машини, механизми и устройства, както в машинно-котелно отделение, така и по цялостното корабно оборудване. Приложима е и за стационарни ниско и средно оборотни дизелови двигатели, котелни установки, парни турбини и всякакъв вид силови уредби.

Виж тук

Специалност “МИТНИЧЕСКА И ДАНЪЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ”

Специалността “Митническа и данъчна администрация” подготвя кадри на средно ниво за дейности по корабно агентиране, брокераж, спедиция и данъчно обслужване свързани с дейността на фирмата. Тя съчетава общите изисквания на митническата и данъчната администрация със спецификата на обслужване на кораби, корабни товарни и пътища.

Виж тук

Специалност “КОРАБОВОДЕНЕ – МОРСКО”

Специалността “Корабоводене - морско” е тяснопрофилна. Водеща е при управлението и навигацията на кораб и включва боравене с множество алманаси, астрономически таблици, морски карти и всички знания и умения за обработка на навигационна и астрономическа информация.

Виж тук

Локация
Държава България
Град Бургас
Адрес ул. Индустриална 1

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ПГМКР „Св.Никола“