ПЧМГ ООД

Мисия и цели

През 2004 г. „Първа Софийска математическа гимназия” ООД лицензира и откри Първа частна математическа гимназия с профил „Природоматематически” и с интензивно изучаване на английски език. Следвайки поставената цел за пълното развитие на училището като комплекс за всички възрастови групи и превръщането му в уникално училище, съчетаващо добрите традиции на българското образование с новите мултимедийни методи на обучение, „Първа Софийска математическа гимназия” ООД получи лиценз и за начално училище „Питагор” - също с интензивно изучаване на математика и английски език.

Виж тук

Нашият екип

При нас работи екип от доказали се преподаватели, които предразполагат децата и им помагат лесно да усвояват новия материал и да затвърдят старите си знания. Практика в нашето училище е веднъж и повече пъти седмично преподавателите да провеждат консултации на учениците.

Виж тук

Прием в 5 клас

Кандидатстването в Първа частна математическа гимназия за учебната 2019/2020 година ще се извърши след полагане на изпит по математика.

Виж тук

Прием в 8 клас на ПЧМГ

За учебната 2019/2020 година ПЧМГ обявява прием на ученици в 8 клас: Профил „Математически” с разширено изучаване на немски език съгласно рамков учебен план /Наредба № 4/ 30.11.2015 г. за учебния план на МОН/. Профил „Математически” с разширено изучаване на английски език съгласно рамков учебен план /Наредба № 4/ 30.11.2015 г. за учебния план на МОН/

Виж тук

Извънкласни дейности

Школа по английски език. Школа по математика. Школа по информатика...

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес бул. "Ген. Д. М. Скобелев" 58

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ПЧМГ ООД