Първа АЕГ

Писмо от Директора

Целият ми съзнателен живот до момента е минал в Първа АЕГ – от ученичка, преподавател, помощник–директор и понастоящем директор. Никога няма да спре да се развива новаторският дух на това училище, традициите, които слагат отпечатък върху всяко следващо поколение и академичната атмосфера на преподаване.

Виж тук

Гордеем се с нашите постижения

.

Виж тук

Преподаватели

Научи повече за нашите преподаватели, избирайки някоя от учебните ни дисциплини.

Виж тук

Свободно избираема подготовка

Свободно избираемата подготовка в училището е насочена не само към образователния процес, но и към спорта, развитието на умения за успех и лидерство, театралното и изобразителното изкуство.

Виж тук

Клубове

Интеракт е програма на Ротари Интернешънъл за младежи на възраст между 12 и 18 години. Клубът е насочен към извършването на хуманитарна дейност, подпомагане на обществото и допринасяне за международно и междукултурно разбирателство.

Виж тук

Прием

Прием на ученици след завършен 7. клас. Първа АЕГ е училище с държавен план–прием, определен с действащата в момента Наредба №10 от 01.09.2016 г. на Министерството на образованието и науката за организация на дейностите в училищното образование. Приемат се 196 ученици (98 момчета и 98 момичета) след завършен седми клас, а профилът е "Чужди езици".

Виж тук

Програма

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес бул. "Дондуков" № 60

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър