ЧСУ „Цар Симеон Велики“

За нас

Частно училище „Цар Симеон Велики“ има за цел да бъде пример за иновативна, мотивираща, креативна, здравословна и позитивна среда, която стимулира личния потенциал на учениците докато изгражда и възпитава в тях навиците и философията на успеха. Основната цел на работата ни е да насърчим сред младите предприемаческия дух, личностните умения, иновативното и гражданското образование. Мотото на училището – „Знанието е светлина“ е свързано с визията ни да изградим мост между Златният век на българската култура през периода на цар Симеон Велики и наше време, използвайки новите технологии, предприемачеството и иновацията.

Виж тук

Цели

Основната цел на ръководството е утвърждаване на училището като еталон за позитивна, мотивираща, съзидателна и здравословна среда за развитие и подкрепа на личностния потенциал на ученика при изграждане на навици за дългосрочен успех.

Виж тук

Иновативна база

Частно училище „Цар Симеон Велики“ сe помещава в пететажна сграда, от която се разкрива впечатляваща панорамна гледка към планините Витоша, Стара планина и Люлин. Въздухът е чист, в близост има бързи транспортни артерии и развита инфраструктура, учебните помещения са светли и просторни.

Виж тук

7 предимства

Вълшебното учебно пространство на ЧСУ „Цар Симеон Велики“ ти предоставя позитивна, творческа обстановка, в която цветните класни стаи и училищни коридори са изпълнени с полезни знания за България и света.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. "Св. св. Кирил и Методий" 66

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧСУ „Цар Симеон Велики“