ЧСУ "Проф. Николай Райнов"

Валдорфска педагогика

Създател на валдорфската педагогика е австриийският учен и философ Рудолф Щайнер (1861 – 1925). Най-важното за валдорфската педагогика е че в центъра на възпитанието и обучението стои целият човек: с неговата физическа, душевна и духовна същност, или както психологията ги назовава, с неговото тяло, психика и Аз.

Виж тук

Обучение

Целодневни школи по изкуства за деца от 3 до 4 години. Подготвителна група за деца от 5 до 6 години. Училище от 1 до 7 клас. Гимназия от 8 до 12 клас.

Виж тук

Какво предлага ЧСУ „Проф. Николай Райнов”?

Целодневна школа по изкуства за деца от 3-6 г., предучилищна група 6-7 г., и гимназия от 1-12 клас. Индивидуален подход към всяко дете според уникалните му нужди, дадености и таланти...

Виж тук

Защо да избера валдорфската педагогика?

С над 1000 училища и детски градини в 61 страни на пет континента, валдорфската педагогика събира все повече поддръжници и последователи, като това е най-голямата и бързо развиваща се мрежа от независими нестопански образователни институции в света. Все повече хора разбират, че бъдещето е в ръцете на хората, които могат да създават, а не на тези, които са научени да изпълняват. Възпитавайки уверени и творчески личности, валдорфските училища и детски градини по света дават на обществото изключително добре развити в естетическо, морално и интелектуално отношение млади хора, които бързо и лесно се адаптират във всякаква среда.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. "Горски пътник" №44

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър