ЧСУ "Евлоги и Христо Георгиеви

Училището

ЧСУ „Евлоги и Христо Георгиеви” открива своята първа учебна година през септември 2015. Училището провежда обучение на ученици във всички образователни степени от 1-ви до 12-ти клас, с два подготвителни класа, съгласно утвърдените Държавни образователни стандарти и учебни програми.

Виж тук

Преподаватели

Ако училището е дом на знанието, учителят е неговия стопанин. Учителят е централната фигура в образователния процес. Учителят е човекът, който поема отговорността за интелектуалното и емоционално съзряване на младите хора.

Виж тук

Философия на обучението

ЧСУ „Евлоги и Христо Георгиеви“ отстоява обществена кауза, в чийто център стоят умните, добре образовани и можещи деца– бъдещето на България. Отговаряйки на обществените потребности и на личните очаквания на ученици и родители, чрез осигуряване на ефективност на учебния процес и високо качество на образователния продукт, сме възприели методика на обучение, която акцентира върху мисълта за детето в цялост, като за някой, който се нуждае от грижа и внимание тук и сега, а не просто като за някой, на когото се гледа като на бъдеща инвестиция.

Виж тук

Китайски език

Китайският език е част от сино-тибетското езиково семейство или още така нареченoто тайско езиково семейство и се говори от повече от 1,2 милиарда души по света. Една от най-бързо развиващите се икономики е именно китайската. Това превръща китайския език в един от най-привлекателните езици за изучаване.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес бул. „Цар Борис III“ 224

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър