ЧСУ Българско школо

За училището

ЧСУ „Българско школо” е образователен проект, който цели изграждането на свободомислещи, отговорни и способни млади личности. Неговите основатели си поставят за цел създаването на общност от щастливи деца, които с придобитите в училището знания, умения и възпитание ще бъдат по-успешни в своята жизнена реализация. В центъра на вниманието на образователния процес в Школото е детето с неговите индивидуални умения и таланти, стимулирането им с оглед на личностното развитие на детето, стремежът към експериментиране, онагледяване на добрите примери в обществото, формирането на естетика на свободния човек, възпитаване в етичните принципи на свободното общество.

Виж тук

 

Спортен комплекс

Спортният комплекс включва: плувен басейн 25м, универсална спортна зала, открити игрища за футбол и баскетбол, открит тенис корт.

Виж тук

Прием в учебен комплекс „Българско школо“

През септември 2019 година, наред със стандартния прием, за първи път в “Българско школо” ще бъдат създадени две иновативни прогресивни паралелки – една в подготвителен и една в първи клас. За развитието им ще работим съвместно с Фондация за образователна трансформация, собственик на всички Прогресивни училища. Ще си партнираме с тях за обучението и подготовката на учителите, които ще преподават в прогресивните класове на ЧСУ “Българско школо”, както и за изграждането на учебната среда, в която децата ще учат.

Виж тук

В медиите

Предлагаме на вашето внимание избрани публикации, интервюта и коментари от българските медии, в които ще срещнете позициите на създателя на „Българско школо“ г-н Сашо Дончев по отношение на образованието, развитието на обществото и ценностите, които гордо споделяме в нашето училище.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. „Генерал-майор Васил Делов“ 10

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧСУ Българско школо