ЧСОУ "УВЕКИНД"

Мисия

Мисията на Увекинд е да насърчава и създава мислещи, отговорни и балансирани млади хора, отдадени на страстта си към ученето и вдъхновени от предизвикателствата на постоянно променящия се глобален свят.

Виж тук

Diploma Programme

Гимназия Увекинд осигурява учебна среда, в която учениците придобиват знания на високо академично ниво и развиват умения и качества, отговарящи на изискванията на съвремения свят. В гимназиалната степен учениците имат възможност да се обучават както по българската национална програма, така и по международна - IB програма. Това им дава възможността при успешното завършване на 12 клас да получат две дипломи - международна, призната от най-престижните университети по света и българска диплома.

Виж тук

Новини

Джаз, суинг, изгубеното поколение, "Великият Гетсби", Хемингуей, Далчев, Гео Милев, мафия - това е една малка част от харизмата на 20-те години на ХХ век! Днес библиотеката на Увекинд събра първите ентусиазирани участници в новооснования дискусионния клуб "20/20".

Виж тук

Прием

Приемът на ученици в Diploma Programme започва през май. В Diploma Programme могат да влязат ученици след завършен Х клас. В програмата се приемат с предимство ученици, завършили успешно Middle Years Programme (MYP) в Увекинд, както и кандидати, идващи от други IB училища. Училището приема като главно предимство резултатите от положени MYP изпити и от завършен Personal Project.

Виж тук

Галерия

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. Деян Гьоргов 4

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧСОУ УВЕКИНД