ЧСЕУ и детска градина ЕСПА

Прием

Училище ЕСПА открива нова паралелка за първи клас на учебната 2019/2020 година. Приемът стартира от месец декември 2018 г. и новата паралелка отваря врати от втория срок на учебната 2018/2019 г. във випуск подготвителен клас на 6-годишните. За всички, които проявяват интерес за прием, организираме родителска среща на 03.12.2018 г. от 17.30 ч. На срещата ще запознаем родителите с Авторската образователна концепция на училище “ЕСПА” и условията за прием.

Виж тук

Другите за нас

Училище "ЕСПА" е в тясно сътрудничество с всички висши учебни заведения в страната. Наши гости са били ректорите на Музикална академия "Панчо Владигеров", Национална художествена академия, НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, НСА. и представители на българските институции: Народно събрание, Президентство, Министерство на образованието и науката, Министерство на културата, Министерство на външните работи, Столична община, Община Младост, Националния дворец на културата.

Виж тук

Защо ЕСПА?

ЕСПА е образователен комплекс, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години). В момента в ЕСПА се обучават повече от 220 деца. Създадена през 1992, вече 25 години ЕСПА успешно дава своя принос в изграждането и възпитанието на високообразовани, толерантни и хуманни личности. Репутацията на училището почива не само върху неговите солидни традиции и славата на завършили образованието си в него, а и на новаторския му дух. Възпитаниците на ЕСПА получават образование и диплома, които им дават достъп до най-престижните учебни заведения както в България, така и по света.

Виж тук

Какво ни отличава?

Запазваме индивидуалността на всяко дете, откриваме таланта му и се стремим да го развием максимално. Академични стандарти, които осигуряват реализация на нашите седмокласници по първо желание в най-елитните колежи в България и по света. Авторска образователна концепция с множество образователни и културни инициативи, която изгражда нашите възпитаници като енциклопедични личности и възпитава у тях такава палитра от умения и качества, която ги подпомага в тяхната блестяща реализация в бъдеще.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Пощенски код 1616
Адрес ул. Градина N23

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧСЕУ и детска градина ЕСПА