ЧПГ "Образователни технологии"

Кауза

Добре подготвени преподаватели с технологични, креативни и комуникативни умения. Авторски учебни материали, мултимедийни продукти и техника на учене. Уеб-базирана информационна система с образователен портал за дистанционно обучение.

Виж тук

Учебна база

Гимназията е разположена на 2000 кв. м учебна площ. Стаите отговарят на европейските стандарти за 3 кв.м на човек и 5 кв. м за компютърен кабинет. Обзаведени са с ергономични мебели...

Виж тук

Чуждоезиков профил

Профилът дава възможност за интензивно изучаване на чужд език – първи основен и втори чужд език с цел получаване на международен сертификат по двата езика. Дава високо ниво на владеене на първи чужд език с цел взимане на международен сертификат за кандидатстване в реномиран университет в чужбина.

Виж тук

Профил ”Предприемачество и Бизнес”

Съвременна учебна програма, съобразена с най-добрите световни образци за базови икономически знания. Най-модерна учебна база. Преподавателите са доказани практици в частния бизнес.

Виж тук

Профил ”Информационни Технологии” на ЧПГ “Образователни Технологии”

Обучението в този профил се извършва от висококвалифицирани преподаватели от НБУ и доказани в практиката специалисти. За всеки модул учениците държат изпит и получават удостоверение за част от професията “Графичен дизайн”.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. Гео Милев №158, корпус 9, ет. 1 и 2

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧПГ Образователни технологии