ЧПГ "БАНКЕР"

За нас

За изминалите 20 години гимназията е дипломирала 695 ученика по специалностите „Банково, застрахователно и осигурително дело“, „Финанси, банково и застрахователно дело“ и „Малък и среден бизнес“ с интензивно изучаване на английски език. От 2014 година започва прием и по специалността „Икономика и мениджмънт“.

Виж тук

Професионална подготовка

Професионалната подготовка е ориентирана към съвременни учебни предмети от сферата на маркетинговото, финансовото и юридическото осигуряване на капиталовите пазари и инвестиции. През целия курс на обучение приоритетно са застъпени езиковата подготовка и компютърното обучение по специализиран софтуер.

Виж тук

Икономика и мениджмънт

Специалността „Икономика и мениджмънт“ е с 5-годишен срок на обучение, в дневна форма, трета степен на професионална квалификация по професия „Икономист“ с интензивно изучаване на английски език. В 8 клас английски език се изучава по 13 часа седмично и в края на учебната година учениците се явяват на НВО по чужд език. След приключване на 8 клас се издава Свидетелство за основно образование.

Виж тук

Икономическа информатика

Специалността „Икономическа информатика“ е с 5-годишен срок на обучение – дневна форма, трета степен на професионална квалификация по професия „Икономист-информатик“ с интензивно изучаване на английски език.

Виж тук

Кандидатствайте онлайн

Попълнете заявлението за кандидатстване и го изпратете към нас.

Виж тук

 

Процес за кандидатстване

ЧПГ „Банкер“ приема ученици след успешно завършен седми и осми клас.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. „Нишава” 107

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър