ЧОУ "Куест"

За нас

Образователен комплекс "Куест" се състои от Частна детска ясла и градина "Ново поколение" за деца от 2 до 5 години и Частно основно училище "Куест" за ученици от предучилищна група до VII клас. Прекрачвайки прага на образователния комплекс, децата поемат на неповторимо приключение в света на знанието! Всеки, докоснал се до училището или детската ясла и градина, усеща, че в тях има нещо различно. Обстановката и атмосферата са много близки до семейния уют, педагогическият персонал и техните възпитаници се държат с уважение помежду си и всички са като едно голямо семейство.

Виж тук

Обръщение от директора

В образователен комплекс “Куест” насърчаваме децата да поглъщат света около себе си с широко отворени, любознателни очи, да развиват своите дарби и таланти, да търсят доброто у всеки и да помагат при нужда. По време на двадесетгодишното си съществуване сме се доказали като институция, предоставяща отлично образование, целящо цялостно развитие на личността. Усилията ни са насочени към изграждане на атмосфера на свобода и насърчение, знаейки, че в нея най-естествено се развиват уникалните дарби на всяко дете и то реализира максимално своя потенциал. Насърчаваме и провокираме децата да се образоват цялостно, защото знанието освобождава.

Виж тук

Основно училище

В ЧОУ "Куест" се обучават деца от различни националности, култури и произход. За тях всеки учебен ден предоставя нови възможности за обогатяване на знанията, за разпалване любовта към четенето, за изграждане на критично мислене и разбиране на света. Децата опознават себе си и другите в атмосфера на насърчение и толерантност, израстват като мислещи млади хора с добро самочувствие и висока самооценка.

Виж тук

Прием

Всяко дете е добре дошло в Частно основно училище “Куест”! Приемът на ученици за произволен клас се осъществява в следните стъпки: 1. Разговор между директора, родителите и детето с цел запознаване един с друг и разясняване на правилата за вътрешен ред. 2. Присъединяване на детето към учебните занятия на класа за един ден. 3. Диагностичен тест по основните предмети в зависимост от класа, за който кандидатства детето. 4. Попълване на необходимите документи за записване в училището и представяне на Удостоверение за завършен съответен клас/подготвителна група. 5. Сключване на договор за образователна услуга и превеждане на първа такса по договора. 6. Представяне на необходимите медицински документи.

Виж тук

Лятно училище

Какви са спомените ви от летните ваканции? Безгрижни игри на село, аромат на прясно окосена трева и сено, простор, свобода, творчество, приятели, пакости, дама, ластик... Екипът на ЧОУ “Куест” е убеден, че децата и днес могат да преживеят незабравимо лято и да съхранят също толкова мили спомени, каквито родителите им пазят от своето детство.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. Димитър Доспевски 9

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧОУ Куест