Частно СУ " Артис"

Училището

ЧСОУ по изкуства и чужди езици "Артис" е основано през 1999 г. и е член на Българската асоциация на частните училища (БАЧУ) - гарант за качествено образование.ЧСУ "Артис" предоставя обучение по чужди езици и изкуства, съобразено с най-новите тенденции в европейското образование и е сред училищата, работещи по европейски програми.

Виж тук

Специфика на училището

От момента на своето основаване до сега ЧСОУ „Артис" остава единственото училище в България с утвърдена от МОМН специфична програма, която обединява програмите на училище по изкуства и езиково училище.

Виж тук

Какво предлагаме?

Разгръщане на потенциала и таланта на децата в условия на радост и свобода, чрез използване на сугестопедичния метод на обучение. Интензивно изучаване на изобразителни и приложни изкуства. Интензивно изучаване на английски език. Въвеждане на втори чужд език от 3-ти клас...

Виж тук

Пленери в чужбина

ЧСОУ „Артис" организира и провежда ежегодни пленери в чужбина (Гърция, Италия, Турция, Тунис, Великобритания и др.) в сътрудничество с различни институции - Комитет „Данте Алигиери", Гръцка фондация за култура и др. На тези пленери учителите и учениците се запознават с културното наследство на Европа, рисуват известни места и паметници на културата, общуват на чужд език с хората на страната-домакин. След пленерите се организират изложби с най-добрите творби.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. Димитър Манов 18

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Частно СУ  Артис