97 СУ „Братя Миладинови“

Нашите патрони

Димитър Миладинов е български възрожденски просветител, книжовник, фолклорист и борец за национална независимост. Той е брат на Константин Миладинов. Роден е през 1810 г. в град Струга. Послушник е в манастира “Свети Наум”. През 1829 г. учи в гръцко училище в Охрид.

Виж тук

Нашата цел

97 СУ е с модерна и обновяваща се материална база, която създава конкурентна среда, позволяваща на всеки ученик да се развива, да се учи и да израства като личност, мотивирана според своите желания и приоритети. Родителите са наши партньори.

Виж тук

97 СУ "Братя Миладинови" - ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ

Модел на модерното училище, в което учениците подобряват резултатите си и критичното си мислене чрез иновативни образователни процеси, методи на преподаване, училищно лидерство и учебни програми - Енвижън, Jump Math и Jumpido.

Виж тук

Прием

97 СУ е утвърдено като конкурентноспособно училище, формиращо творчески мислещи ученици и учители. Учителите преподават креативно и иновативно, общуват ефективно и си сътрудничат в работата. В училището има динамична и конкурентна среда, позволяваща на всеки ученик да развива уменията на 21 век, да учи и израства като личност, мотивирана според своите желания, възможности и приоритети. Чрез прилагане на иновативни образователни платформи се подобрява и модернизира образователния процес, учителите усъвършенстват професионалните си умения и учениците овладяват ключовите компетентности в Европейската референтна рамка.

Виж тук

Материална база

Училището разполага с модерна материална база.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. 504 №1

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • 97 СУ „Братя Миладинови“