79 СУ "Индира Ганди"

История

Паметна за нас е датата 15.IX.1982г., когато в седми микрорайон на столичния квартал Люлин се открива ново училище. То още няма име, има само номер – 79 ЕСПУ. Лентата е прерязана от тогавашния министър на народната просвета проф. Александър Фол. А ключът на новата сграда е поверен на директора на училището Константин Димитров, който 26 години остава на този пост и полага много усилия за изграждане облика на училището, за създаване на традиции, за извоюването на авторитет и място в столичната образователна система.

Виж тук

Училищен вестник

Можете да прочетете тук.

Виж тук

Прием 1 клас

Възможност за прием на пет паралелки. Целодневно обучение в класни стаи на първия етаж – просторни и уютни. Обучение по чужди езици - английски език. Часове по информационни технологии. Физкултурен салон за начален етап. Хранене с топло и разообразно меню в стола на училището. Безплатна закуска. Здравен кабинет.

Виж тук

Прием 8 клас

Интензивно изучаване на английски език. Втори чужд език - испански език. Профилиращи предмети - информатика и информационни технологии. Балообразуващи предмети - математика и информационни технологии.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул."Полк. Ст. Топузов" №6

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • 79 СУ Индира Ганди