37. СУ „Райна Княгиня“

За училището

Ние имаме над 90-годишна традиция в образованието. Уважаеми родители, Изберете учител, а не училище! Важен е учителят. С него сте партньори и съмишленици. Имате една обща цел - обучението и възпитанието на Вашето дете. На кого ще го поверите зависи от Вас. Елате в 37. СУ „Райна Княгиня“!

Виж тук

История

Училището е официално открито на 12 декември 1924 г. по инициатива на Просветно благотворително дружество „Св. св. Кирил и Методий“, което дава читалищната сграда за училище и набавя пособия от първа необходимост. 37. СУ „Райна Княгиня“ е вписано в историята на българското образование като училище, изградено от жителите на квартал „Модерно предградие“ без участието на държавата и общината.

Виж тук

1. клас

1. Обучение от висококвалифицирани начални учители. 2. Избираеми учебни часове: – Френски език; – Български език; – Хореография. 3. Целодневна организация на обучението.

Виж тук

8. клас

Главната цел е формиране на управленска, икономическа и информационна култура у учениците.

Виж тук

Профил „Предприемачески“

Ние предоставяме възможност за придобиване на компетентности в профил „Предприемачески”. Основен дидактически акцент се поставя на формирането на предприемачески дух, поемане на отговорност и риск, мотивация за постигане на целите. Реализация в различни области.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. Луи Пастьор №1

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • 37. СУ „Райна Княгиня“