21 СУ "ХРИСТО БОТЕВ"

Ние вярваме!

Ние вярваме, че в природата на всяко дете е да иска да се доверява, да сътрудничи, да се справя, да постига заложбите си, да твори, да осъществява цели и да бъде отговорна и независима личност. Нашата отговорност като учители, партньори, хора е да помогнем на децата да се научат да обичат, да задават въпроси и да намерят своя уникален начин да бъдат полезни.

Виж тук

Ценности

Всички деца влизат за първи път в училище пълни с въображение, идеи и готовност да поемат рискове. Ако запалим искрата на любопитството у децата, те ще започнат да учат без по-нататъшно уговаряне и напътстване.

Виж тук

История

1931 г. – училището е създадено като филиал на II мъжка гимназия с тенденция да се развие като IV мъжка гимназия. Учебните занятия се провеждат в сграда на бул. „Цар Фердинант” № 60, сега бул. „Васил Левски”.

Виж тук

Първи клас

Паралелки с разширено изучаване на английски език. Паралелки с разширено изучаване на математика и информационни технологии.

Виж тук

След седми клас

Паралелка с профил "Чужди езици" с английски и испански език. Паралелка с профил "Предприемачество" с интензивно изучаване на английски език и профилиращи предмети предприемачество, география и икономика, английски език.

Виж тук

След осми клас

Непрофилирано обучение с насоченост Медии и комуникации

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. „Люботрън” № 12

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • 21 СУ ХРИСТО БОТЕВ