Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров"

Начало

Професионална гимназия по туризъм е наследник на едно от най-популярните училища в Бургас - Техникум по обществено хранене - ТОХ. С постигнатите успехи през своята дългогодишна история гимназията завоюва позиции на едно от най-добрите училища в страната.

Виж тук

За нас

Ние, учителите от Професионална гимназия по туризъм „Проф. Д-р Асен Златаров”, работим отдадено в полза на Вашите деца, с ясното съзнание, че те са бъдещето на държавата и родината.Огромните ни усилия са насочени в посока на даване на фундаментални знания, във възпитаването на добродетели, придобиване на професионални знания и умения в сигурна и благоприятна за тяхното развитие среда.

Виж тук

Още информация

От изключително значение за успешната ни работа е Вашата съпричастност и разбиране за голямата отговорност на българския учител. Благодарим ВИ за това, че имаме осъзната обща цел! Благодарим ВИ за това, че сте до нас!

Виж тук

Администратични услуги

Можете да видите повече за тях

Виж тук

Квалификационен център

Той предлага обучение на хора от различни възрасти, осигурявайки им висока квалификация. Дава възможност за работа в държавни и частни заведения или развитие на самостоятелен бизнес в областта на ресторантьорството и хотелиерството.

Виж тук

Още информация за училището

Гимназията разполага със съвременна учебна база- модерни кухни, учебни фурни, кабинети по сервиране, кабинет- хотелска рецепция, компютърни зали, физкултурен салон и библиотека. Учебните занятия се осъществяват от висококвалифицирани преподаватели, с богат практически опит.

Виж тук

Локация
Държава България
Град Бургас
Адрес бул. “Стефан Стамболов“ №53

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Професионална гимназия по туризъм Проф. д-р Асен Златаров