Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации

За нас

Още едно ново учебно заведение ще отвори врати от тази година в Бургас. Това е Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации, която ще бъде открита през учебната 2018/2019 година.

Виж тук

Гимназията

Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации е технологично ориентирано професионално училище, което ще обучава ИT специалисти с висока добавена стойност.

Виж тук

Професионални направления

Училището ще подготвя специалисти в професионално направление „Компютърни науки“, професия „Програмист“, специалности „Програмно осигуряване“ и „Приложен програмист“ с интензивно изучаване на английски език, като срокът на обучение ще бъде 5 години с прием след завършен седми клас.

Виж тук

Материална база

Повече за материланата база

Виж тук

Прием

Как седмокласниците да кандидатстват при нас!

Виж тук

Програмно осигуряване

Решаването на разнообразните и сложни задачи в компютърните системи се осъществява чрез многократно изпълнение на множество програмни кодове. Такава поредица от систематизирани и логически обвързани кодове се нарича програма. За да се реализират всички възможности на компютърните системи, са необходими сложни програми, които свеждат сложните информационни задачи до краен брой прости команди и инструкции предназначени за крайните потребители.

Виж тук

Локация
Държава България
Град Бургас
Адрес бул."Захари Стоянов"

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации