ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“

 

ОУ "Св. св. Кирил и Методий"

ДОБРЕ ДОШЛИ!

 В

ОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ – с. БЕЖАНОВО

 

Основно училище „Свети Свети Кирил и Методий“ се намира в село Бежаново, община Луковит, област Ловеч.

В него се обучават ученици от Подготвителна група, І – VІІ клас в по една паралелка с пълна пълняемост. Всички преподаватели са правоспособни.

Физическата среда на училището е осъвременена и отговаря на изискванията за учебен процес. Училището разполага с два компютърни кабинета и библиотека с читалня. В сградата всички имат достъп до безжичен интернет.

Във всяка класна стая има изградена система за аудио-видео система за обучение, където учениците звуково и зрително възприемат преподавания учебен материал и се проверяват техните знания.

Има изградена комбинирана спортна площадка, спортна площадка с изкуствена трева, физкултурен салон с фитнес зала. В училището има и зъболекаски кабинет.

ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ активно участва по проекти по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ предлагани от МОН и реализирани след индивидуално кандидатстване.

Още за училището може да намерите ТУК.

Днешните деца – утрешното бъдеще

ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“, с.Бежаново, общ.Луковит Проект „Днешните деца – утрешното бъдеще “BG05M2OP001-3.002-0228 – C01 Финансиран по оперативна програма „ Наука и образование за интелигентен растеж“ Образователна интеграция на учениците от етническите малцинства и / или търсещи или получили международна закрила. Целеви групи – ученици от малцинствен произход от първи до осми клас на ОУ“ Св. Св. Кирил и Методий“, с. Бежаново, деца от малцинствен произход на 5 и 6 годишна възраст, подлежащи на предучилищно образование. Родители на ученици от училището. Обхванати са 125 деца и ученици и 20 родители

Виж тук

За ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“

ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ се намира в красивото село Бежаново, което е между градовете Луковит, Ловеч и Плевен. Обучението се провежда в две училищни сгради. Сградите са осъвременени – те са на твърдо гориво, като сградата V – VIII клас е с парно отопление. Училището разполага с компютърна зала с Интернет, физкултурен салон, спортни площадки за футбол, народна топка и баскетбол. Поддържането и изграждането на нова материално-техническа база е една от приоритетните задачи на училищното ръководство. През летните месеци се извършват ремонти, които правят двете сгради все по-красиви.

Виж тук

Локация
Държава България
Град с. Бежаново
Адрес общ. Луковит, обл. Ловеч ул. “Вит“ №22 мобилен: 0893328100 e-mail: ou_bejanovo@abv.bg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър