ОУ ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ с.Малки Искър

 

ОУ Георги Бенковски се намира на територията на село Малки Искър, община Етрополе. Училището предлага обучение за придобиване на диплома за завършено основно образование. Изборът на учебно заведение за периода от пъври до седми клас е от голямо значение, защото тогава в децата се изгражда и създава, дисциплина и навици. 

Избирайки ОУ Георги Бенковски, децата Ви ще получат едно гарантирано качествено образование.

Училището разполага с уютни класни стаи, физкултурен салон, библиотека и външни площадки за игра също. Един голям плюс за училището е екипът от професионално квалифицираните педагози и преподаватели с богат опит. 

За тях най-важно е да поднесат на своите възпитаници информацията по учения материал, така че да е възможно най-лесен, интересен и разбираем за тях.

Училището е общинско финансиране. Учебните часове са разпределени в една смяна-само сутрин. 

Благодарение на качествената подготовка, която учениците получават в ОУ Георги Бенковски се реализират успешно в бъдещето им училище или гимназия.

     ПРИЕМ В ПЪРВИ КЛАС 

ОУ Георги Бенковски се намира в село Малки Искър, община Етрополе. Училището извършва прием и обучение на деца в първи клас.

За удобството на своите първокласници, ОУ Георги Бенковски Малки Искър разполага със съвременно оборудвани класни стаи, нови учебни помагала и пособия, отлично подготвени и мотивирани преподаватели.

Родителите, които искат да запишат детето си в ОУ Георги Бенковски Малки Искър е необходимо да подаде декларация по образец, копие от акта за раждане на детето и свидетелство за завършена предучилищна подготовка.

 

     ОБУЧЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ ДО 8 КЛАС 

ОУ Георги Бенковски село Малки Искър, община Етрополе, извършва прием и обучение на ученици от 1 до 8 клас. За целта в учебното заведение са разкрити не профилирани паралелки.

ОУ Георги Бенковски Малки Искър разполага с отлична материална база и колектив от мотивирани преподаватели. Тяхна основна цел е да предадат максимално разбираемо учебния материал, чрез съвременни методи и разбираеми примери от ежедневието.

Учениците, завършили ОУ Георги Бенковски Малки Искър, получават отличен старт за по-нататъшното си образование. Те се реализират успешно в профилираните гимназии и средните училища в страната.

Локация
Град с. Малки Искър,
Адрес общ. Етрополе, обл. Софийска E-mail: oumiskar@abv.bg ТЕЛЕФОН: 0893615041

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър