IV ОУ "Хр. Смирненски"

История

(из словото на директора Антонка Китанова по случай юбилея на училището) ...Отшумяват години, десетилетия и столетия. Времето е най-сигурният критерии за всяка духовна ценност и дело човешко. Според мярата за живот на една образователна институция, всяка годишнина означава история, опит, традиции. За жителите на град Петрич 1963 година е паметна, защото е открит нов храм на духовността – Четвърто основно училище. Това става с решение на окръжен народен съвет – гр. Благоевград.

Виж тук

За нас

ІV ОУ “Христо Смирненски” е основано през 1963 г. Домувало е на различни места, а в сегашната сграда е от 1967 г. Училището ни е с богати традиции и авторитет, доказан чрез изявите и постиженията на нашите ученици. Благодарение на всеотдайната работа на квалифицираните преподаватели - педагози се създава хармонична среда, в която бъдещите граждани на България развиват своите заложби и се формират като личности.

Виж тук

Новини

През тази учебна година освен застъпените в задължителната подготовка учебни предмети, учениците ни ще могат да се възползват от профилирано обучение, чрез избор из между многото избираеми предмети. В задължителната избираема подготовка са застъпени часове по български език и литература, по математика, биология и здравно образование, химия и опазване на околната среда и английски език.

Виж тук

Локация
Държава България
Град Петрич
Адрес "Г. Тодоров" 2

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • IV ОУ Хр. Смирненски