ЧСУ с РЧЕО "ЕСПА" ЕООД

Защо ЕСПА

ЕСПА е образователен комплекс, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години). В момента в ЕСПА се обучават повече от 220 деца.

Виж тук

Философия

В ЕСПА изповядваме идеята за децата като най-голяма ценност на света, на нацията и на всяко отделно семейство, единственото бъдеще за оцеляване и по-добър живот. Стремим се да направим най-доброто от възможното, за да подпомогнем максималното разгръщане на потенциала на всяко дете, без да отнемем щастието от детството. Вярваме, че в щастливото детство се крие успешната реализация.

Виж тук

Какво ни отличава?

Запазваме индивидуалността на всяко дете, откриваме таланта му и се стремим да го развием максимално. Академични стандарти, които осигуряват реализация на нашите седмокласници по първо желание в най-елитните колежи в България и по света.

Виж тук

Индивидуална учебна програма

В ЕСПА всяко дете получава индивидуално внимание и подкрепа. ЕСПА е единственото училище в България, което изработва индивидуална учебна програма за всеки свой възпитаник според учебните му резулатати и показаните дарования.

Виж тук

Математически паралелки

В ЕСПА децата с изявен математически талант работят в отбори по математика още от първи клас. Децата от четвърти, пети и шести клас работят в математически паралелки, с норматив от часове, покриващ норматива в специализираните училища.

Виж тук

Чуждоезиково обучение

ЕСПА създава естествена езикова среда, в която децата изучават два чужди езика още от детската градина и се развиват като личности, достойни да бъдат наречени "граждани на света". По данни на институция Pitman децата на ЕСПА са единствените в България, които покриват ниво Basic - A1 още след 2-ри клас и ниво C1-Expert, равняващо се на завършена английска гимназия, още в шести клас.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. Градина N23

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧСУ с РЧЕО ЕСПА ЕООД