ЧОУ"Азбуки"

Визия и мисия

Училището се стреми да стимулира активността и да утвърди устойчива жизнена позиция на учащите се. Целта ни е да мотивираме познавателните умения и израстването на цялостната личност.

Виж тук

Към родителите

Като създатели и управители на частна образователна структура „Азбуки” повече от всякога сме убедени, че единството между образователната и възпитателната дейност е най-мощният инструмент в работата по формирането на подрастващите поколения. Това важи за всички възрастови групи: детска градина, основно училище и гимназия.

Виж тук

Програми и проекти

В предучилищните групи и началната училищна степен следваме програмите на МОН, като поставяме акцент върху обучението по български език, математика и английски език. Освен академичните предмети, програмата на учениците от началния курс е разнообразена с допълнителни творчески часове, в които децата са свободни да изразяват себе си и да използват въображението си, за да творят. Всички ученици имат възможност да посетят басейна в задължителни часове през учебната година.

Виж тук

Извън класната стая

Заедно с творческата дейност по общообразователните дисциплини, екипът ни организира и посещения на театрални постановки, експозиции, изложби, избрани мероприятия в музеи и изложбени зали и преходи сред природата като ценна част от обучението на децата. Обръщаме сериозно внимание на ролята на изкуствата (театър, музика, поезия, приказки, песни, танци, изобразително изкуство) като способ за развитие на творческия потенциал на учениците.

Виж тук

Допълнителни дейности

Шахматната игра формира, качества и умения свързани с концентрация, визуализация, спомага развиването на абстрактното мислене у децата и това в перспектива.

Виж тук

База

Училищен комплекс „Азбуки” отвори врати през септември 2013г., като през 2014 г. посрещнахме и гимназистите ни в новопостроената сграда. Комплекс „ Азбуки” е с РЗП над 5000 кв.м., разположена на площ от 7000 кв.м. Сградата предлага всички необходими за съвременно обучение помещения и специализирани кабинети, езикови кабинети, съоръжения за спорт – голям физкултурен салон, басейн, зали за спортни занимания, както и просторен двор.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул."Проф.арх.Станчо Белковски"-1

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧОУАзбуки