ЧОУ Образователни технологии

Кауза и приоритети

Създадохме ЧОУ “Образователни технологии” с желанието да изградим учебна среда за децата, в която те да идват с желание, а родителите им да са спокойни, че се намират в добри ръце и да се радват на добри резултати. Нарекли сме нашето училище – приятелско и отговорно училище за успешни и щастливи деца. Щастливи сме, че това училище вече го има.

Виж тук

Учебна база

Учебната база е разположена на площ над 2 хил кв. м РЗП. Разполага с 24 учебни стаи и 6 специализирани кабинета. Всяка учебна стая отговаря на европейските стандарти за 3 кв.м. на дете и 5 кв.м. за компютърен кабинет. Във всяка стая има климатизация, мултимедийна техника и достъп до интернет. Специализираните кабинети са: кабинет по природни науки, кабинет по информатика, LEGO-кабинет, кабинет по музика, кабинет по изобразително изкуство, кабинет по личностно развитие. Училището разполага със собствена спортна база с три салона, оборудвани със спортни уреди за физическо развитие на децата в зависимост от интересите им. На открито училището ползва три игрища.

Виж тук

Чуждоезиково обучение

Обучението се провежда по стандарта на европейската езикова рамка за владеене на чужд език, като се ползват реномирани езикови учебни системи и програми. Сертифицирано е с международни чуждоезикови сертификати по английски език.

Виж тук

Програма за личностно развитие

Училището е втората по важност среда за развитие на децата след семейството. Неговата основна функция не е само образователна. Основен приоритет във възпитанието на учениците в училището е тяхното личностно развитие. В училището е внедрена авторска програма за личностно развитие, която се провежда в редовни часове от 1. до 7. клас.

Виж тук

Прием

Приемът в ЧОУ “Образователни технологии” се извършва след разговор с родителите и тестване училищната готовност на детето чрез интервю и подходящи тестове. Организацията на учебния ден за всички ученици в ЧОУ “Образователни технологии” е целодневена. Обучението е модулно по учебни предмети, с включена самоподготовка в часовете.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. Гео Милев 158, корпус 4, ет.3 и ет. 4

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧОУ Образователни технологии