ЧОУ "Изгрев"

История

Частно основно училище „Изгрев“ е открито през 2015 г., като следва традициите и педагогическия подход на учителите в детската школа за природосъобразен и здравословен начин на живот „Бялото кокиче“. В нея от 2011 година комплексно се прилагат методите на слънчевата педагогика, основани върху хармонията и свободното общуване между учители и ученици, между хората и природата. Децата да започват деня с музика, дихателни и гимнастически упражнения, Паневритмия и вкусни плодове.

Виж тук

Слънчева педагогика

В Частно основно училище „Изгрев“ се прилагат методите на слънчевата педагогика за здравословен и природосъобразен начин на живот, основан на идеите на Учителя Петър Дънов за обучение и възпитание.

Виж тук

Паневритмия

Паневритмията е система от гимнастически музикални упражнения, които се изпълняват по двойки, групово, на открито и винаги в съчетание с хармонизираща психиката музика.

Виж тук

Училище сред природата

Сезонните лагери се организират в различни населени места, с програма, която позволява на учениците да опознаят природата и здравословния начин на живот. В тях са включени ежедневни преходи; различни спортове според сезона; подходящи мерки за безопасност; изпълнение на гимнастически и дихателни упражнения на открито; тематични образователни и развлекателни вечери; пълноценно използване на четирите фактора на здравето – светлината, въздуха, водата и храната.

Виж тук

Училището – дом на слънчевото детство

Иновативна образователна и възпитателна методика – Слънчева педагогика.

Виж тук

Най-често задавани въпроси

Какво означава „Слънчева педагогика“? Слънчевата педагогика представлява система от правила, методи и насоки от Учителя Петър Дънов за работа с деца и ученици, съвети и напътствия за родителите.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. „Люляк“ 17

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧОУ Изгрев