ЧОУ "Д-р Петър Берон"

Кои сме ние ?

Трудно е с няколко думи да се предаде атмосферата и духът на нашето частно училище и детска градина. Да обучаваш, възпитаваш и се грижиш за децата на България е призвание за всеки учител в ЧОУ ,Д-р Петър Берон", гр. София. Те са надеждата на идващото утре и смисълът на Живота ни. Ние вярваме, че всяко дете има свои идеи, мисли, представи, талант да създава, претворява своя свят и артистичен усет. С много любов, търпение и професионализъм искаме децата да получат отлична подготовка, да станат знаещи и можещи.

Виж тук

ЧОУ ”Д-р Петър Берон” – ЕДНА ЗЕЛЕНА ПРИКАЗКА

Далеч от шума и задушната атмосфера на града, под сянката на борове и аромата на липи, частно училище „Д-р.П.Берон” е комфортна среда за деца на целодневен обучителен режим. Самостоятелната учебна база, скътана в подножието на Витоша, е потопена сред зелената приказка на природата.

Виж тук

Спорт - Нашият свят

Спортът е неразделна част от философията, целите и уникалния стандарт на Частно основно училище и детска градина „Д-р Петър Берон”.

Виж тук

Изкуства - Нашият свят

„Творческото изразяване е истинският път към вътрешната свобода!” Какво е детството без багри, без песен, без танц? Ние в ЧОУ „Д-р Петър Берон” вярваме, че докосването до света на изкуството и възможността всяко дете да претвори своята мечта в рисунка или танц е част от великата мисия на едно истинско училище. Ето защо се отнасяме с особена отговорност към обучението по музика, танци и изобразително изкуство. С грижа и внимание подхождаме към индивидуалните потребности и заложби на всеки наш възпитаник и осигуряваме разнообразни възможности за изява на амбицията и таланта.

Виж тук

English In Action

По традиция всяка година ЧОУ „Д-р Петър Берон” организира езиков лагер съвместно с Cambridge Education Group.

Виж тук

Летен езиков лагер

Летните езикови лагери във Великобритания са най-желаното, най-очакваното време, естествен завършек на всяка, изпълнена с много труд и успехи, учебна година. Идеята на нашето училище е, наред с несъмнената полза от непрекъснатото общуване на английски език в естествена среда, нашите ученици да опознаят Великобритания чрез организиране на ежегодния лагер в различни части на острова, опознавайки всички кътчета на прекрасната й природа, уникалните й забележителности, бита и културата на британците.По този начин децата, които ежегодно посещават езиковите лагери, имат уникалната възможност да видят неща, които дори самите британци рядко успяват.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес бул.Черни връх №67

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЧОУ Д-р Петър Берон