76. ОУ

История

През 1958г. в гр. София, на мястото, където се пресичат улиците „Братя Миладинови” и „Найчо Цанов” е построена триетажна училищна сграда с гимнастически салон. На 01.11 същата година тържествено е открито 76-то Основно Училище. В първите години учители и родители работят заедно за благоустрояване на училището – в резултат на съвместните им усилия е издадено разрешение за продължаване на топлопроводната мрежа /от стария цирк до училището/, с което се разрешава проблема за отоплението на училището. Благодарение на родителския комитет е задвижен въпросът за асфалтирането на училищния двор. От дарения на родителите и положен труд от страна на учениците са събрани средства и са закупени музикални инструменти за духов оркестър.

Виж тук

Новини

60 години 76. ОУ – Конкурс „ Моето училище“

Виж тук

При нас ще откриете качествено обучение и сигурност

Уважаеми родители, ако обмисляте къде Вашето дете да направи първите си стъпки като ученик, Вие вече знаете колко специален избор Ви предстои. Първото училище е един от най - сериозните етапи в съзряването на сина Ви или дъщеря Ви като личност. Там е мястото, където детето Ви ще трябва да открие и усвои някои универсални езици, математиката например. Вашето място в този процес също е важно. Вие трябва да насочите детето си към подходяща основа за неговото по-нататъшно развитие като компетентен и хармоничен човек.

Виж тук

Прием

Уважаеми родители! Уведомяваме Ви, че Столичен общински съвет прие Система за прием на ученици в първи клас. Със системата и графика за дейности може да се запознаете тук!

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. "Братя Миладинови" № 9

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • 76. ОУ