58 ОУ "Сергей Румянцев"

История на Училището

Преди Освобождението и до края на ХХ век в Орландовци не е имало училище. Тогава нашият квартал е едно малко село и по-будните деца в него учат в съседните села Биримирци и Малашевци, като училищната сграда се е намирала между двете села.

Виж тук

За Нас

58. Основно училище „Сергей Румянцев" осигурява качествено образование и възможности за своите ученици от подготвителна група до 8 клас. Екипът на училището се състои от високомотивирани професионалисти, които създават благоприятна среда за учене и развитие на учениците си.

Виж тук

Компютрите в обучението

Да научим учениците да работят с компютър в рамките на учебните часове и да го използват като работен инструмент е една от целите, за които училището си поставя задачата да осигури необходимите ресурси, както технологични, така и човешки.

Виж тук

Спорт в училище

Стремим се нашите ученици да получат физическо възпитание, което ще им позволи да разбират спорта и физическите упражнения като източник на персонално удоволствие, грижа за тялото и равновесието на духа, като път и средство за преодоляване на опасности като дрогата и скуката. Нашето мото е : "Спорт за всеки ученик !"

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул.Железопътна 65

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • 58 ОУ Сергей Румянцев