109 ОУ

История

На 26.04.2018г отбелязахме 60-годишнината на училището. Създадено през 1958 година, 109 училище през всичките години на своето съществуване търси здравите си опори в стремежа към качествено образование, създаващо възможности за развитие и пълноценен живот на всички негови възпитаници. Да бъде дом на всяко дете, да изгражда личности и да дарява щастие не в бъдещето, а в настоящето – това се превръща в цел на поколения учители, свързали съдбата си с него, професионалисти, работещи съвместно с родителите за осъществяването й.

Виж тук

Галерия

Разгледайте снимки от събития в училището.

Виж тук

1 клас

Детето Ви ще бъде в първи клас? Това събитие е толкова вълнуващо, равнозначно на първите стъпки, когато то прохожда. Ние знаем колко е важно всеки първи трепет да бъде обграден с грижовност, внимание, търпение, много обич и професионална компетентност, с умения да обучаваш, възпитаваш и напътстваш.

Виж тук

Проект „ТВОЯТ ЧАС“

Основна цел на проекта е създаване на условия за повишаване потенциала на учениците и на възможностите им за успешно завършване на средното образование чрез допълване, развиване и надграждане на техните знания, умения и компетентности, придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. "Слатинска" № 24

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • 109 ОУ