107. ОУ " Хан Крум"

Прием

В първи клас се приемат на общо основание деца, навършили 6, или 7 годишна възраст и предучилищна група. Ако желаещите да бъдат записани са повече от възможностите на училището за съответната учебна година, се прави класиране на подалите заявления по критерии, които Педагогическият съвет приема ежегодно на свое заседание в края на м. февруари.

Виж тук

Връзка с НПМГ

Осъществява се постоянно тясно сътрудничество с Националната природо-математическа гимназия "Академик Любомир Чакалов", факултета по математика и информатика към СУ, както и Института по математика и информатика.

Виж тук

Учебна база

Училището разполага и с отделна, самостоятелна сграда за учениците от първи клас, което осигурява подходяща адаптация на децата за училищния живот. Разполага с библиотека, компютърна зала, обновен физкултурен салон, спортни площадки. Има уреден стол, който предлага закуски и обяд на достъпни цени.

Виж тук

Чуждоезиково обучение

Сформират се групи за изучаване на чужд език от първи клас /или английски, или руски/. Избраният в първи клас език се изучава до седми клас. Учебният план на 107. ОУ предлага обучение само по един чужд език.

Виж тук

Допълнителни педагогически грижи

С децата на 107. ОУ работят на високо професионално ниво психолог, ресурсен учител и логопед, които целогодишно следят развитието на децата, провеждат консултации с деца и родители.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. Димитър Димов №13

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • 107. ОУ  Хан Крум