НУ "Яне Сандански"

История

Начално училище "Яне Сандански" е открито на 08.ХI.1948 г., когато новопостроената сграда за първи път отваря врати за учениците. На училищната сграда през годините са правени разширявания и ремонти. На 15.IХ.1975 г. е завършено разширение, с което са пристроени още 4 класни стаи, по две на всеки етаж. През 1978 г. в училището е изработено парно отопление. От 1984 г. в училището функционират физкултурен салон и столова, което е поредното разширение на сградата.

Виж тук

За нас

Начално училище "Яне Сандански" град Разлог е самостоятелно начално училище. В училището се учат деца на възраст от 6 до 11 години, разпределени в паралелки от I до IV клас, в четири класа по две паралелки. Училището разполага със самостоятелна, обновена и модернизирана двуетажна сграда, състояща се от осем класни стаи, компютърен кабинет, физкултурен салон, кабинет на директора, учителска стая, стая за обслужващия персонал, столова и училищна бибилиотека.

Виж тук

Новини

На 21 и 29 януари НУ "Яне Сандански" - град Разлог организира Дни на отворени врати по образователна иновация „Позитивно образование и развитие на характера на учениците в училище“.

Виж тук

Галерия

НУ „Яне Сандански” – гр. Разлог, отново е част от Европейски ден на спорта в училище! Да раздвижим училищата заедно!

Виж тук

Локация
Държава България
Град Разлог
Адрес ул. "Яне Сандански" 17

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър