ЦЛТРДБ - Благоевград

Мисия

Работи за развитието и утвърждаването на духовните ценности, добрите практики в развитието на гражданското общество, образованието и културата. Подпомага личностната реализация и изява на децата и младите хора от град Благоевград. Осъществява младежки дейности и инициативи; решава проблемите и спазва правата на децата и младежите.

Виж тук

Записване в ЦЛТРДБ

Записване на желаещите деца и ученици в Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград се извършва в Зала 1 в сградата на Младежки дом с подаване на заявление. Формуляри на заявления може да намерите на страница Документи на сайта.

Виж тук

ЦЕНТЪР ЗА КАРИЕРНО ОРИЕНТИРАНЕ

За да улесни учениците в избора на образование, професия и работа, в планирането и постигането на мечтата им за професионална кариера, кариерните консултанти от Центъра за кариерно ориентиране към Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, предлагат индивидуални и групови консултации по образователно и кариерно планиране и развитие.

Виж тук

Новини

В Деня на театъра ДЮТ „Щурчо“ представи поредното си представление. Със спектакъла по произведения на Йордан Радичков „Изпаднали от каруцата на Бога“, младите актьори отбелязаха и 90 години от рождението на Радичков. Изцяло женската група се представи блестящо в поредната си изява в зала „Св.Лука“.

Виж тук

Локация
Държава България
Град Благоевград
Адрес ул. "Бистрица" №1 /сградата на Младежки дом/

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • ЦЛТРДБ - Благоевград