Step By Step

Кои сме ние

STEP BY STEP е образователен център с над  12 годишна история, непрестанно променящ  се в крак с актуалните изисквания в образователния процес.
Стремим се да надграждаме добрите практики и да имаме винаги нова и модерна визия.
При нас получавате комбинация от съвременни ефективни методики на обучение, както и класически такива, доказали своята ефективност в годините. Технологичните новости и интерактивна среда, която внасяме в учебния процес, както и екипа от професионалисти с индивидуален подход към способностите на всеки учащ, карат учениците ни да се връщат при нас отново и да ни препоръчват на своите познати през годините, като място на което са получили индивидуален учебен план съобразен с личните им цели и тези на децата им, както и приспособен спрямо тяхното собствено темпо на възприемане на учебния материал. Отличните резултати постигнати от нашите ученици явили се на изпит за сертификат и на матурите доказват ефективността на нашата методика.
Ние вярваме, че всяко дете има собствено темпо и стил на учене и само когато е въвлечено в учебния процес, мотивирано, насърчавано и поощрявано, то разгръща пълния си потенциал. За нас е от съществено значение и доброто взаимодействие между родителя и учителя, като партньори в процеса на учене. Убедени сме, че всяко дете е уникално и е способно не само да учи, а да постигне успех!

В STEPBYSTEP сме организирали дейността си в три основни направления: интерактивни езикови курсове за деца и възрастни, образователни програми и целодневна и полудневна ученическа занималня, включваща специализирани творчески кръжоци, театрални ателиета и инициативи сред природата, както и различни проекти, които са част от програмата и преживяванията на децата. 

Поставили сме си за цел да създадем условия за цялостното и хармонично развитие на детето, както интелектуално, така и емоционално, физическо и социално. Заедно с родителите се грижим индивидуалността на малкия човек да се прояви по възможно най-добрия начин. 

Тийнейджъра да бъде мотивиран и уверен в знанията си. Да  доусъвършенства уменията, които ще са му нужни, за да се справи успешно на матурите и изпитите за сертификат за прием в най-престижните университети по света и у нас. 

А работещия човек да придобие самочувствие при използването на чуждия език в ежедневни ситуации, когато пътува, води делова кореспонденция или прави презентация. Придобиването на световнопризнат сертификат пък помага да бъде максимално конкурентноспособен.

 

Заедно вървим напред с образователни центрове Step By Steр!

а повече информация виж ТУК

Локация
Държава България
Град София
Адрес Филиал Гоце Делчев 1 ​ул.​"Славовица" 20,​​ бл.​14 0898 417 187 gdelchev@stepbystep-edu.com Филиал Гоце Делчев 2 ​ул.​"Рикардо Викарини" 10 А 0898 417 187 gdelchev@stepbystep-edu.com Филиал Стрелбище ул."Тулча" №37 0898 417 188 strelbishte@stepbystep-edu.com Филиал Шишман ул."Добруджа" №1 0877 417 189 shishman@stepbystep-edu.com Филиал Сухата Река бул."Владимир Вазов" №2 0877 417 189 suhatareka@stepbystep-edu.com

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър