МНОГОЗНАЙКО

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Детски център „Многознайко” отваря врати на 01.06.2008г. Негова основна дейност е подготовката на ученищите в занималнята по различни предмети, изучавани в училище. Чрез многостранните си възможности, този център на знанието има за цел да бъде в полза на деца и родители целогодишно.

Тук е място, където родителите могат да са спокойни, а децата да се забавляват.

Центърът предлага занималня за ученици от 1 до 6 клас, а така също и почасови грижи за деца от 3 до 13-годишна възраст в модерно обзаведени учебни зали.

По време на престоя в занималнята се осигурява възможност и за игри на открито.

В занималнята работят високо квалифицирани преподаватели с педагогическа правоспособност.

По време на учебната година дейностите са съобразени с индивидуалната заетост и потребности на всеки ученик, а през свободното си време за учениците има различни възможности, чрез които да развиват интересите и заложбите си. Можете да разгледате заниманията тук.

През летните месеци е изграден атрактивна програма, както за отмора и почивка, така също и за подържане на нивото от знания от изминалата учебна година.

През ваканциите се организират посещение на музеи, кино, изложби, културни и исторически паметнци, зоопарка, еко ферми, ботаническата градина, пикници, разходки на открито, забавните игри в парка, спортни занимания и скаутски дейности .

При нас Вашето дете ще се чувства желано и обичано !

Изображението може да съдържа: един или повече хора, дърво, тревна площ, растение, на открито и природа     Ð˜Ð·Ð¾Ð±Ñ€Ð°Ð¶ÐµÐ½Ð¸ÐµÑ‚о може да съдържа: един или повече хора, хората ядат, седнали хора, маса и храна  Ð˜Ð·Ð¾Ð±Ñ€Ð°Ð¶ÐµÐ½Ð¸ÐµÑ‚Ð¾ може да съдържа: 3 души, седнали хора  Ð˜Ð·Ð¾Ð±Ñ€Ð°Ð¶ÐµÐ½Ð¸ÐµÑ‚Ð¾ може да съдържа: 1 човек, се усмихва, дърво, на открито и природа

 Ð¢ÐµÐ±ÐµÑˆÐ¸Ñ€, Чертеж, Артистичен, Изкуства      ЗАНИМАЛНЯ        

-Ученическа занималня

-Лятна занималня

-Индивидуално обучение

-Извънкласни дейности

 Повече

 

Книги, Бележник, Писалка, Образование       КУРСОВЕ

-Математика

-Български език и литература

-Чужди езици

Повече

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул. "Цар Симеон" 174 тел. : +359 899 812 051 mnogoznaiko1@gmail.com

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър