КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ "АЛФ"

Описание на услугите:

Предлагаме почасови, полудневни и целодневни грижи за деца с образователни занимания за деца от 2 до 12годишна възраст – в групи от 10 до 12 деца. Педагогическият ни подход се доближава много до Реджо-педагогиката, станал известен първо в Италия, но включва методи и от Валдорфския и Монтесори модел. При нас децата се обучават с похватите на всички видове изкуства. Преподавателите са ментори, а дизайн мисленето - неразделна част от образователния процес. Базата на АЛФ е една от най-модерните в страната като всичко е съобразено със здравните и хигиенни изисквания, и екологични стандарти.

Повече виж тук:

 

Езици на преподаване:

Английски език

Български език

Испански език

Немски език

Руски език

Японски език

Допълнителна информация и професионален опит на Корпоративна занималня "АЛФ":

Система АЛФ - е структуриран процес за генериране на рационално мислене и поведение в новата глобализирана среда и е дело на български екип. Може да бъде дефинирана като комбинация от емпатия към детето и човека в контекста на творческия подход, съпровождаща неизменно търсенето на нови идеи и гледни точки за добро и гъвкаво личностно развитие през целия живот.

Накратко в система АЛФ децата учат математика с карти за игра; български език - с бинго карти и дигитални уроци; образователни игри и филми; английски език - с музика и песни; учат се на предприемачество като проектират, създават и поправят детски играчки в специализирана детска работилница.

Като резултат паралелно се развиват социалната култура на децата, тяхното логическо мислене, речта и поведението, предприемчивостта и позитивно отношение към живота. Специална роля е отредена на родителите, които участват активно като ментори в учебния процес и с личен пример в търсенето на конструктивни решения в практическите занимания на работилницата за играчки.

Педагогически цели на система АЛФ:

- цялостното развитие па личността;

- пълноценно общуване на роден език през изучаване на бита, традициите и фолклора;

- насърчаване на взаимопомощта и работата в екип;

- развитие на логическото мислене;

- развитите на математически знания и предприемачески умения с учене чрез правене и примери от живота;

- екологично образование и здраве;

- възпитание в труд, толерантност и мултикултурност;

- развиване на основни и специфични умения.

Превес в процеса на учене чрез правене имат изкуствата в съчетание с дизайн мислене и решаване на казуси. Работи се през всички видове изкуства - изобразително и приложни изкуства, рисуване с ръце, музика, театрално майсторство, бит и фолклор и др.

 

Важно за родителите: паркинг, детска градина – подготвителни групи 5-6 и 6-7годишна възраст.
 

Локация
Държава България
Град София
Адрес бул. „Искърско шосе“ 7 Сграда 2, етаж 2 - Търговски Център Европа Телефон за информация и записване: 0888 197 743 Сайт: www.alfzona.bg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър