Education&Friends

Education&Friends е езиков център от преподаватели с богат опит и професионален подход  в чуждоезиковото обучение. Ние ви предлагаме  качество и професионализъм, за да усвоите успешно избрания от вас език: английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, руски, български за чужденци, румънски, чешки, норвежки, шведски, холандски, датски, корейски, китайски, японски език и много други.  Предлагаме ви всички нива на обучение по Общата Европейска езикова рамка, както за възрастни така и за ученици.

Защо да изберете нас?

Ние ви предлагаме разнообразни варианти на обучение:

 • Групово обучение – само 3-4 човека
 • Индивидуално обучение – график по ваше желание
 • Полу-индивидуално обучение – двама човека, график по ваше желание
 • Онлайн интерактивно обучение

Специфика на обучението:

 • Курсове за деца и ученици: Децата са бъдещето на нацията, а грамотността е огледало на културата на всеки успешен човек. Предлагаме разнообразие от чуждоезиково обучение. За всички ученици и кандидат-студенти цялостна подготовка по БЕЛ и математика за матурите и националното външно оценяване /НВО/.
 • Курсове за възрастни и студенти:  Ще научите избрания от вас език, за да се реализирате в бизнеса или чужбина, за да прекрачите езиковата бариера.
 • Курсове за корпоративни клиенти: За вас, корпоративни клиенти, езиков център Education&Friends предлага обучение на работното Ви място. Изберете подходящия езиков курс или компютърна програма и ние ще ви изпратим преподавател.

Изпит по съответния език 

Провеждаме изпити с цел доказване на знанията ви по съответния чужд език и получаване на сертификат за ниво на езика по Общата Европейска езикова рамка.

Защо да изберете нас? Ние ви предлагаме:

– Безплатен тест за определяне на нивото на езика

– Безплатни учебни материали

– Преподаватели – филолози с богат опит и професионализъм

– Висок хорариум на обучение

– Малки групи /3-4 човека/, с цел индивидуален подход към всеки курсист

– Индивидуално или полу-индивидуално обучение

– Удобен график, съобразен с Вашето свободно време

/сутрин, следобед, вечер, събота и неделя/

– Разсрочено заплащане на таксата, без оскъпяване

– Отстъпка за групи и фирми

– Сертификат за завършен курс и ниво по образец на Общата Европейска езикова рамка.

Заповядайте! За нас най-важни сте Вие – нашите клиенти!

гр. Пловдив, бул. “България” №61, ет. 4, офис 2, тел: 0899928178

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Обучението се провежда само с Вас и преподавателя в залите на Езиковия център. График по Ваше желание, съобразен с Вашето свободно време. Обучението е насочено и съобразено с целите, които Вие искате да постигнете. Вие можете:

 • да отложите часа  24 часа предварително,
 • да смените преподавателя
 • да учите с учебници по Ваше желание

Всички учебни материали, съобразени с учебната програма на Центъра са безплатни. Цена за един учебен час 20лв. Разсрочено заплащане,без оскъпяване.


ПОЛУ-ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ 

Обучението се провежда само с двама човека в залите на Езиковия център. Нивото на владеене на езика трябва да е еднакво. График по ваше желание, съобразен с вашето свободно време. Обучението е насочено и съобразено с целите, които  искате да постигнете. Вие можете:

 • да отложите часа  24 часа предварително,
 • да смените преподавателя
 • да учите с учебници по Ваше желание

Всички учебни материали, съобразени с учебната програма на Центъра са безплатни. Цена за един учебен час 10лв. Разсрочено заплащане,без оскъпяване.


ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

В  офиса или в къщи, в България или в Чужбина, на работа или на почивка, ние сме навсякъде! Предлагаме Ви преподавател – филолог, с който да усъвършенствате знанията си във всяка област: английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, турски, чешки, румънски, български за чужденци, норвежки, холандски, шведски, китайски, японски, корейски език и много други….. Онлайн обучението се провежда в група или индивидуално, по предварително съгласуван график, съобразен с вашето свободно време! Ще спестите време и пари, за да достигнете до Езиковия център, ще изпалзвате рационално всяка минута…Ние ще отговорим на специфичните ви изисквания от които имате нужда!

КОРПОРАТИВНО ОБУЧЕНИЕ

За вас, корпоративни клиенти, Езиков център Education&Friends предлага обучение на работното ви място. Изберете подходящия езиков курс и ние ще ви изпратим преподавател – филолог. Без да прекъсвате работния си процес ще се пренесете в света на чуждоезиковото обучение. Ще изучите избрания от вас език бързо и лесно в работна атмосфера. По този начин ще можете непрекъснато да упражнявате езика, който изучавате чрез комуникация с бизнес клиентите си.

Служители от Вашата компания могат да бъдат записани и  в текущите ни курсове или в атрактивните ни индивидуални програми, подходящи за хора със сгъстен или ненормиран график. отстъпки, специални цени и график за вашите нужди, съобразени с вашето свободно време!

Направете запитване по е-мейл и ние ще ви отговорим със специална оферта за вас!

 

Контакти
Телефон 0899928178
Локация
Град Пловдив
Адрес бул. “България” 61, ет. 4, офис 2, (в сградата на медицински център „Хипократ“)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър