ДГ "Джани Родари"

История

Историята на детската градина започва през 1956 г. със сформирането на една група, която се помещава в сградата на тогавашния „Монопол“(тютюнева промишленост). След това като филиал на ЦДГ №4 се помещава в къщата и блока на бул. „Гоце Делчев“. Днес детската градина се намира в сградата на бившата детска ясла на ул. „Михаил Даев“. Така историята на детската градина се преплита с историята на детската ясла. Градината взема името „Снежанка“. Датата на официалните документи са от 1972г.

Виж тук

Материална база

Детската градата разполага с помещения за 6 групи – 1 яслена и 5 градински. Материалните условия са много добри – обзавеждането на групите и останалите помещения е ново, съобразено със съвременните изисквания, осигуряващи спокойна работа и уют.

Виж тук

Портфолио

Професионално портфолио на педагогическите специалисти – участие в реализиране на политиката на образователната институция, постигнатите резултати с децата и учениците в образователния процес, динамиката на професионалните изяви – лични и на децата и учениците, с които работи, професионалното усъвършенстване и кариерното израстване.

Виж тук

Обучение и образование

Стимулиране творческото, интелектуално, социално-психологическото развитие и емоционална интелигентност. Укрепване физическото здраве на децата...

Виж тук

Локация
Държава България
Град Гоце Делчев
Адрес ул. "Михаил Даев" 2

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър