ДГ "Брезичка"

За нас

За децата от детското заведение се грижи екип от квалифицирани специалисти, с доказани възможности в областта на предучилищното възпитание и образование. Амбициозният екип на детската градина, с подкрепата на училищното настоятелство, родителските активи по групи и всички родители се стреми да поддържа комфортна и позитивна образователна среда, подновявайки и осъвременявайки ежегодно материалната база в групите.

Виж тук

Галерия

Фотосите на нашата детска градина…

Виж тук

Прием

Скъпи родители, Знаем, колко е трудно да поверите най-ценното Ви, а именно Вашето дете, на непознати хора. Знаем, защото ние също сме родители. Трудно е, защото всеки от нас иска детето му да бъде на сигурно, защитено място. Място, където ще бъде обичано, ще се грижат за него с внимание и нежност, в една уютна и сигурна среда. За нас грижата за децата не е просто работа, тя е призвание, отговорност, стремеж, към това децата да растат обградени с обич и внимание.

Виж тук

Възпитание и обучение

По традиция работата с родителите е сред приоритетите за нас. Срещаме изключително съдействие от страна на родителите. От 2005 г. е регистрирано Сдружение Училищно Настоятелство, което работи по свой устав и план за всяка учебна година.

Виж тук

Локация
Държава България
Град Гоце Делчев
Адрес ул. "С. Радев" 6 тел.: 0892 218358 e-mail: brezi4ka5@abv.bg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър