ДГ №60 Бор

 

Санаториална детска градина №60 ”Бор” е общинска детска градина за деца от 3 до 7 годишна възраст. Открита е през 1973 година. Климатичните условия и нейното местонахождение в полите на Витоша – кв.”Княжево” са характерни за оздравителния характер на образователно-възпитателната работа.

Сградата на детската градина е специално построена с конструкция - монолитна, на два етажа. Помещенията са просторни и функционални. На всеки етаж има по 2 групи деца, ползващи самостоятелни занимални, спални, санитарно-хигиенни възли. Интериорът на групите е съобразен с възрастовите особености на децата.

Дворът на детската градина е голям, с оформени тревни площи, зеленина, цветя и различни видове дървета. Площадките са обособени и оборудвани с необходимите уреди за игра.

Образователно-възпитателната работа се провежда в съответствие с Държавните образователни изисквания по Програма утвърдена от МОН, от високо квалифицирани педагози.

Положителната атмосфера и добра организация на работа в екип в детската градина са важни условия за доброто възпитание, обучение и отглеждане на децата от 3 до 7 години, които са център на вниманието и грижите на целия персонал в СДГ № 60 ”Бор” и са сигурна гаранция за крайния резултат, а именно да отгледаме и възпитаме здрави, жзнени и щастливи деца.

 

Локация
Държава България
Град София
Адрес кв. Княжево, ул. "Княжевска" № 41 Тел.: 0 8573329 08573329

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър