ДГ №23 Здраве (с яслени групи)

 

Детска градина №23 "ЗДРАВЕ" се състои се от три сгради, едната от които е къщата на ъгъла с ул. "Фр. Ж. Кюри", а другите две са еднакви като архитектура сгради на два етажа. На всеки етаж е разположена по една група деца. Всяка група има отделни занималня, спалня, умивалня, тоалетна, гардеробна, офис. Помещенията са просторни, слънчеви и топли. Дворът е общ с площадка за всяка група, вътрешен с много дървета, което осигурява спокойни игри и сянка в горещите дни.

В 2007 г. бе сменена навсякъде дограмата, монтирани бяха вертикални щори в спалните на децата, както и нови решетки на радиаторите. След ремонта бяха подменени мокетите, има нови маси и нови столчета за децата от всяка група. Разполагаме с чудесен музикален салон, в който се провеждат много тържества, театри и други развлечения. През 2010 г. бе подменена ВОИ във двете сгради. След ремонт на третата сграда (която от 2000 г. бе частна гимназия "Хелиос" и през 2012 г. отново бе върната на детската градина) условията вътре се подобриха значително.

Децата са разпределени по възрастов признак: 1 група - от 3-4 г.; 2 група - 4-5 г.; 3 група - 5-6 г.; 4 група - 6-7 г., което дава възможност учебната програма да се осъществява качествено. Тя е изпълнена с образователни направления съобразени с ДОИ (държавни образователни изисквания) - български език, математика, социален и природен свят, изобразителна дейност, музикална култура, физическо възпитание и различни видове игри. Учебния процес се осъществява от педагози-бакалаври, които с голям професионализъм и опит въвеждат децата в света на познанието. Те използват различни учебни помагала на различни издателства, детски енциклопедии и други с цел разширяване на детския кръгозор.

В детската градина има изградени традиции по отношение на възпитаване обич и уважение към българския фолклор - децата получават конкретни представи за фолклорните празници и обичаи. Организираме срещи с народни певци.

Предлагаме допълнителни дейности - изучаване на английски, френски и немски езици, народни и модерни танци, йога, спортни игри, футбол.

Организираме ски-училище и летни екскурзии на Витоша.

Уважаеми родители, ако искате детето Ви да получи обич и ласка, внимание и подкрепа, възпитаване на християнски добродетели и европейско образование, не се колебайте!

ДОВЕДЕТЕ ДЕТЕТО СИ ПРИ НАС !!!     

ЗАЕДНО ЩЕ ПОСТИГНЕМ ПОВЕЧЕ !!!

Локация
Държава България
Град София
Адрес ул."Майор Ю.Гагарин" №14-16 02/8720033 odz23_zdrave@abv.bg www.odz23.net

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър